romana   english

proiectare industriala si civila
in constructii, automatizari,
electro, montaj,
utilaje si tehnologie

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul  Tipareste pagina  Trimiteti aceasta pagina prin e-mail, unui prieten

Despre noi

Actionariat
: Capital social subscris si varsat 300.000 lei; Actionari 100% personae fizice
Certificat Unic de Inregistrare: RO15918466 din 20.11.2003
Numar de ordine in Registrul Comertului: J38/952/2003
Domeniu de activitate principal, conform CAEN: Activitati de arhitectura, inginerie si servicii de  consultanta tehnica  legate de acestea.
Activitati prestate: proiectare industriala si civila in constructii, automatizari, electro, montaj, utilaje si tehnologie
Informatii generale: Adunare generala

Cu dotarile umane si tehnice de care dispune, S.C. Designro S.A. poate satisface in cele mai bune conditii serviciile de care aveti nevoie: proiectare de specialitate (tehnologie, utilaje, montaj, constructii industriale si civile, automatizari si electro), asistenta tehnica, consultanta, studii tehnice si studii de fezabilitate, proiecte tehnice, detalii de executie, documentatii pentru avize de urbanism, mediu, sanitar, de construire.

SC Designro S.A. are personal bine pregatit profesional in domeniul ingineriei de baza, ingineriei de detaliu, in utilizarea softurilor de proiectare, etc; 100 de specialisti in domeniile: tehnologie chimica, utilaj chimic, mecanica, sudura, metalurgie, constructii industriale si civile, constructii drumuri si poduri, electro, automatizari, instalatii, economie, devize, etc.

Dintre pachetele software folosite in activitatea specifica firmei se pot enumera urmatoarele programe (AutoCAD 2D+3D, Rebis-AutoPlant, PRO/II Simsci-Invensys, CAESAR, Axis, XSteel, PVEliteMicrosoft, Windows NT, Microsoft Windows 98/XP, MICROSOFT OFFICE, ALGOR MECHANICAL ENGINEERING, LEX NAVIGATOR) necesare pentru :

• proiectare si desenare 2D + 3D;
• desenare scheme tehnologice si scheme de legaturi;
• simulare si optimizare procese chimice;
• calcul de eforturi in conducte si racorduri utilaje;
• calcul de rezistenta in constructii;
• calcul hidraulic pentru retele de conducte;
• programe de calcul proprii (dupa C4/2-2003, AD-Merkblatter 2000, SREN 13445/3, API 650 etc) si baze de date;
• calcul de rezistenta a utilajelor;
• programe de devize;
• programe contabile si de resurse umane.

S.C. Designro S.A. isi desfasoara activitatea de proiectare utilizand norme si normative in vigoare atat de specialitate cat si legislative, iar activitatea sa se bazeaza exclusiv pe proiectare asistata de calculator.